ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

απολύμανση

H ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΙΚΗ ιδρύεται το 1975 με κύριες ασχολίες την απεντόμωση και μυοκτονία. Σε μικρό χρονικό διάστημα εξειδικεύεται σε εφαρμογές παρέμβασης σε πλοία, μύλους και μεγάλες βιομηχανίες τροφίμων. Σήμερα, 40 χρόνια μετά, με την επωνυμία Axiven Pest Control, η εταιρεία διαγράφει μία σταθερή πορεία ανάπτυξης με ενεργό δίκτυο σε όλη την Ελλάδα. Οι εφαρμογές της έχουν επεκταθεί και περιλαμβάνουν πλέον ολοκληρωμένα προγράμματα διαχείρισης υγιεινής για βιομηχανίες τροφίμων και ποτών και χώρους μεταφοράς και αποθήκευσης προϊόντων. H Axiven Pest Control εφαρμόζει Ολοκληρωμένη Διαχείριση Παρασίτων (IPM Integrated Pest management) ενώ τα προγράμματά της είναι πλήρως εναρμονισμένα με το σύστημα HACCP.

Το συγκριτικό πλεονέκτημα της εταιρείας έγκειται στην πολυετή εμπειρία της διεπιστημονικής της ομάδας, στον εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας καθώς και στο μηχανογραφημένο σύστημα παρακολούθησης και στατιστικής ανάλυσης ευρημάτων. Οι εν λόγω παράμετροι εξασφαλίζουν μέγιστη αποτελεσματικότητα στην αντιμετώπιση δισεπίλυτων προβλημάτων απολύμανσης με παράσιτα και τρωκτικά. Η Axiven Pest Control βρίσκεται στην κορυφή της λίστας κάθε είδους απολυμαντικών υπηρεσιών, από το 1975 μέχρι και σήμερα.

Τι είναι η απολύμανση?

Η απολύμανση είναι η χρήση φυσικών, χημικών ή άλλων μέσων για την απομάκρυνση, αδρανοποίηση ή καταστροφή επιβλαβών μικροοργανισμών, δηλητηριωδών ή ραδιενεργών χημικών από άτομα, χώρους, επιφάνειες ή αντικείμενα. Η απολύμανση διαφέρει από την αποστείρωση, ως προς το ότι καθιστά ένα άτομο ή αντικείμενο κατά ένα μεγάλο μέρος, και όχι πλήρως, ελεύθερο από μολυσματικούς παράγοντες. Απολύμανση είναι η εφαρμογή μετά από σχολαστική καθαριότητα, μίας μεθόδου για την καταστροφή συνήθως των περισσοτέρων ή όλων των παθογόνων λοιμωδών ή παρασιτικών παραγόντων με χημικά μέσα. Απολύμανση είναι η διαδικασία με την οποία επιτυγχάνεται η καταστροφή των παθογόνων μικροοργανισμών με χημικές ουσίες (π.χ. αλκοόλη) ή φυσικές μεθόδους (π.χ. υψηλή θερμοκρασία) σε αντικείμενα, εργαλεία και επιφάνειες. Η Axiven Pest Control  διαθέτει εξειδικευμένες εφαρμογές απολύμανσης με σκοπό την καταπολέμηση βακτηρίων, μικροβίων, ιών και άλλων παθογόνων μικροοργανισμών. Ο ρόλος μιας τέτοιας εφαρμογής είναι η μείωση σε αποδεκτά επίπεδα του μικροβιακού φορτίου και επιτυγχάνεται με σύγχρονες μεθόδους και σκευάσματα εγκεκριμένα από τον ΕΟΦ. Μία χημική ουσία ονομάζεται "απολυμαντικό" μόνο όταν τα μικρόβια μέσω του απολυμαντικού μειώνονται κατά 5 λογαριθμικές μονάδες (για τους ιούς κατά 4 λογαριθμικές μονάδες). Μπορούμε επίσης να πούμε ότι "απολύμανση" είναι η μείωση των υπαρχόντων μικροβίων κατά 99,999% (για τους ιούς κατά 99,99%).
Η απολύμανση κρίνεται απαραίτητη για τη διατήρηση της υγιεινής και την αποφυγή μετάδοσης μολυσματικών ασθενειών, ιδιαίτερα σε χώρους αυξημένου συγχρωτισμού, όπως σχολεία, νοσοκομεία, ξενοδοχεία, μέσα μαζικής μεταφοράς κ.ά. Η εφαρμογή γίνεται είτε με ψεκασμό χαμηλής πίεσης για κάλυψη συγκεκριμένων επιφανειών είτε με νεφελοψεκασμό για την ολική κάλυψη κλειστών χώρων.

Με τη λέξη επιφάνεια εννοούμε μια πολύ γενική ορολογία. Σε ένα σπίτι η λέξη «επιφάνεια» μπορεί να περιλαμβάνει από τα έπιπλα στο σαλόνι, έως τα τραπέζια, τους νιπτήρες, τα πατώματα, κλπ. Σε ένα περιβάλλον παροχής υπηρεσιών υγείας π.χ. μια κλινική μπορεί να περιλαμβάνει δωμάτια ασθενών, τοίχους, ιατρικά μηχανήματα, κλπ. Τα μικρόβια ελλοχεύουν παντού επειδή αποικίζουν όλες τις εν λόγω επιφάνειες μέσω του αέρα ή μεταφέρονται μέσω μολυσμένων αντικειμένων. Σε ένα Νοσοκομείο για παράδειγμα θα πρέπει να γίνεται συστηματική απολύμανση όλων των επιφανειών για την πρόληψη μετάδοσης ασθενειών και λοιμώξεων. Στο σπίτι τώρα, εάν εμφανισθούν μεταδοτικές ασθένειες, για την ασφάλεια των μωρών μας ή αν έχουμε κατοικίδια θα πρέπει να απευθυνθούμε άμεσα στους ειδικούς – ειδικά αν παρατηρήσουμε έξαρση κρουσμάτων διάρροιας ή γρίπης. Το ίδιο ισχύει και για το γραφείο όπου συνυπάρχουμε με συναδέλφους και τα μικρόβια μπορεί να μεταφέρονται και μέσω χειραψιών, αλλά και σε κοινόχρηστα σημεία όπως πόμολα, ασανσέρ, κλπ. 
Η συμβατότητα με την επιφάνεια που πρόκειται να απολυμανθεί είναι βασικό κριτήριο για την επιλογή του απολυμαντικού παράγοντα.  Άλλες ουσίες επιλέγονται για την απολύμανση του πατώματος και άλλες για την απολύμανση των χεριών. 


Ποιές υπηρεσίες για απολύμανση μπορούμε να σας προσφέρουμε?

Η Axiven Pest Control  σας προσφέρει απολύμανση σπιτιών και επαγγελματικών χώρων καθώς μπορεί να σας απαλλάξει άμεσα από κάθε είδους πρόβλημα που αφορά στην απολύμανση (ψύλλοι, κατσαρίδες, σκόρος, μυρμήγκια, κουνούπια, μύγες, περιστέρια, τρωκτικά/ποντίκια, κ.α.) χρησιμοποιώντας τις πιο οικονομικές μεθόδους που σας προσφέρουν άμεσο και οριστικό αποτέλεσμα. Για κάθε είδους απολύμανση καλέστε μας σήμερα κιόλας στο πολυάριθμο τηλεφωνικό μας κέντρο στον πανελλαδικό αριθμό 18220. Για κάθε φορά που αναζητάτε τον κατάλληλο συνεργάτη για οριστική απολύμανση των χώρων σας, με τον ασφαλέστερο τρόπο αλλά και σύμφωνα με τις νόμιμες προδιαγραφές του Υπουργείου, η μόνη σας σκέψη πρέπει να είναι η Axiven Pest Control. Καλέστε μας στο 18220 και η εταιρία μας, άμεσα ανταποκρινόμενη στις απαιτήσεις σας, με τα έμπειρα στελέχη-γεωπόνους, την πολυετή εμπειρία της διεπιστημονικής μας ομάδας, τον εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και το μηχανογραφημένο σύστημα ανάλυσης ευρημάτων, θα εφαρμόσει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα απολύμανσης ειδικά σχεδιασμένο για να καλύψει άμεσα τις ανάγκες σας. 

Η Axiven Pest Control  προσφέρει στο αξιότιμο πελατολόγιό της συνέπεια και άκρατο επαγγελματισμό εδώ και 40 χρόνια, από το 1975. Με οριστικές λύσεις στον τομέα της απολύμανσης η Axiven Pest Control αντιμετωπίζει κάθε σας πρόβλημα, πρωτοπορώντας και παραμένοντας δίπλα σας και μετά το τέλος της απολύμανσης για κάθε σας απορία και διευκρίνιση. Είμαστε στη διάθεσή σας κάθημερινά, καθόλη τη διάρκεια του χρόνου για να αντιμετωπίσουμε κάθε είδους έντομο, τρωκτικό ή παράσιτο που σας δημιουργεί πρόβλημα στο σπίτι, το εξοχικό ή την επιχείρησή σας, χωρίς άγχος απλά με ένα τηλεφώνημα στο 18220. Είτε είστε ιδιώτης είτε επιχειρηματίας αναλαμβάνουμε με ασφάλεια απολυμάνσεις, μυοκτονίες, απεντομώσεις, αποπαρασιτώσεις πάντα υπό την ασφάλεια και επίβλεψη εξειδικευμένου γεωπόνου, χωρίς ταλαιπωρίες και άγχος. 

Ιδιώτες ή επιχειρηματίες, απαλλαγείτε από το άγχος των παράσιτων, εντόμων και τρωκτικών με ένα τηλεφώνημα στην Axiven Pest Control  - 18220 που κατέχει τον τίτλο της ασφαλέστερης εταιρείας απολύμανσης, για την οριστική και ασφαλή καταπολέμηση κάθε είδους παράσιτου σε οικίες ή επιχειρήσεις. Όποιο πρόβλημα εντόμων, τρωκτικών, κλπ. και αν αντιμετωπίζετε, καλέστε την εταιρεία μας στο 18220, και το πρόβλημα σας θα λυθεί οριστικά και προπάντων οικονομικά. Η Axiven Pest Control, ανταποκρινόμενη στις επιτακτικές ανάγκες των καιρών μας, διαθέτει έμπειρα καταξιωμένα στελέχη και χρησιμοποιεί τελευταίας τεχνολογίας μέσα απολύμανσης, εφαρμόζει ολοκληρωμένα προγράμματα Απεντόμωσης – Μυοκτονίας που ανταποκρίνονται σε κάθε σας ανάγκη. Μόνο η Axiven Pest Control μπορεί να καταπολεμήσει κάθε είδους έντομο/τρωκτικό/παράσιτο εύκολα, γρήγορα και οικονομικά, με προσιτές λύσεις απολύμανσης ανταποκρινόμενη στις συνεχώς αυξανόμενες ανάγκες σας. Με τη χρήση εξελιγμένων μεθόδων και σύγχρονων φαρμάκων που σέβονται τη δημόσια Υγεία και τους κανονισμούς των αρμόδιων φορέων και Υπουργείων, εξασφαλίζει τη ριζική καταπολέμηση του προβλήματός σας με άρτια εκπαιδευμένο τεχνικό προσωπικό. Η εταιρία μας εφαρμόζει ολοκληρωμένα προγράμματα Απεντόμωσης – Μυοκτονίας αλλά και ειδικές εφαρμογές υποκαπνισμού προϊόντων και αποθηκευτικών χώρων (πλοία, container, silo, κ.α.).

απολύμανση

Οι Πιστοποιήσεις μας στην απολύμανση

Συμμετέχουμε ενεργά στην συνεχή έρευνα και ανάπτυξη του τομέα, διατηρώντας συνεργασίες με το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, το Μπενάκειο Φυτοπαθολογικό Ινστιτούτο και το Γενικό Χημείο του Κράτους. Είμαστε μέλος του Ελληνικού Συνδέσμου Εταιριών Απεντόμωσης και Μυοκτονίας Σ.Ε.Α.Μ.Ε. και του αντίστοιχου Βρετανικού B.P.C.A.. Η Axiven Pest Control έχει πιστοποιηθεί με: 
•    Σύστημα Διαχεί¬ρισης Ποιότητας ISO 9001:2008, 
•    Σύστημα Διαχείρισης Υγείας και Ασφάλειας στην Εργασία κατά BS OHSAS 18001:2007  
•    Σύστημα Περιβαλλοντικής Διαχείρισης ΕΝ ISO 14001:2004.

Η Axiven Pest Control είναι πάντα στη διάθεσή σας για την απολύμανση επαγγελματικών και οικιακών χώρων. Η εταιρεία μας καταπολεμά με την τεχνογνωσία και την αξιοπιστία που διαθέτει, τα μικρόβια και τους μικροοργανισμούς με το καλύτερο αποτέλεσμα, χρησιμοποιώντας τα πλέον ασφαλή επαγγελματικά προϊόντα απολύμανσης. Η Axiven Pest Control είναι η μόνη που διατηρώντας συνεργασίες με το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, το Μπενάκειο Φυτοπαθολογικό Ινστιτούτο και το Γενικό Χημείο του Κράτους διενεργεί τις πιο εξειδικευμένες εφαρμογές εξειδικευμένων σκευασμάτων για τις απολυμάνσεις με σκοπό την καταπολέμηση παθογόνων μικροοργανισμών. Στόχος μας είναι η  αντιμετώπιση της μικροβιακής απειλής με τη χρήση σύγχρονων σκευασμάτων με ειδικές μεθόδους, απολύτως ασφαλείς προς ανθρώπους, κατοικίδια και περιβάλλον. Ο ρόλος μιας τέτοιας εφαρμογής είναι η μείωση σε αποδεκτά επίπεδα του μικροβιακού φορτίου και επιτυγχάνεται με σύγχρονες μεθόδους και σκευάσματα εγκεκριμένα από τον ΕΟΦ. Η απολύμανση είναι απαραίτητη για την αποφυγή μεταδοτικών ασθενειών, οι οποίες εντείνονται σε χώρους υψηλής επικινδυνότητας, όπως κλινικές, νοσοκομεία, παιδικούς σταθμούς, εστιατόρια, μέσα μαζικής μεταφοράς, κλπ. Για το σχεδιασμό ενός ολοκληρωμένου προγράμματος ελέγχου εντομολογικών προσβολών απαιτείται επιθεώρηση και εντοπισμός των πιθανών εστιών ανάπτυξης, παρακολούθηση και ταυτοποίηση των εντόμων και επιλογή της κατάλληλης μεθόδου απεντόμωσης. Το ανθρώπινο δυναμικό μας αποτελείται από πολυμελή συνεργεία που αποτελούνται από πεπειραμένους γεωπόνους και ειδικούς απολυμαντές που είναι ικανοί να αντεπεξέλθουν σε κάθε είδους μόλυνση, με σεβασμό στον χώρο, την παρούσα οικονομική κατάσταση και τον πολύτιμο χρόνο σας.

Χρειάζομαι άμεσα απολύμανση. Τι πρέπει να κάνω?

Μετά το τηλεφώνημά σας για απολύμανση, το εξειδικευμένο συνεργείο μας θα επισκεφθεί άμεσα το χώρο σας για διάγνωση του προβλήματος. Κάποιες γενικές συμβουλές είναι να έχετε προηγουμένως απομακρύνει τρόφιμα και ψυχούλα από την προβληματική περιοχή για να είναι καθαρός ο χώρος και να μη συνεχιστεί το πρόβλημα. Εφόσον βρίσκεστε σε πολυκατοικία θα πρέπει να γνωρίζετε πως η εστία των εντόμων μπορεί να μην εδρεύει στο διαμέρισμά σας αλλά σε κάποιο άλλο διαμέρισμα, στην αυλή, σε κοινόχρηστο χώρο, κλπ. Η καλύτερη λύση είναι να ενημερώσετε τους υπόλοιπους ενοίκους για την εν λόγω μόλυνση και να αποφασίσετε από κοινού μια γενική απολύμανση σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους της πολυκατοικίας σας. Η προαναφερόμενη λύση απολύμανσης έχετε υπόψη πως σας συμφέρει και από οικονομικής άποψης.  Η συχνότητα των εφαρμογών απεντόμωσης θα συζητηθεί ενδελεχώς μαζί σας και εξαρτάται από τις ανάγκες και τα εκάστοτε προβλήματα που ενδεχομένως υπάρχουν. Θα σας προτείνουμε αυτό που είναι καλύτερο για την οικία ή την επιχείρησή σας. 

Είτε είστε ιδιώτης είτε ιδιοκτήτης μιας οποιαδήποτε επιχείρησης, επικοινωνήστε άμεσα με την εταιρεία μας για να συζητήσουμε και να σχεδιάσουμε το πρόγραμμα απολύμανσης που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας, για οριστική και σίγουρη λύση του προβλήματος. Μην διστάσετε, οποιοδήποτε και αν είναι το πρόβλημά σας, να ζητήσετε συμβουλές από τους ειδικούς μας για κάθε είδους απολύμανση, απεντόμωση, μυοκτονία και ριζική καταπολέμηση των παρασίτων, των εντόμων ή των τρωκτικών. 

απολύμανση


Η Axiven Pest Control με πολυετή εμπειρία προσφέρει προσιτές λύσεις με εξειδικευμένες εφαρμογές απολύμανσης με σκοπό την καταπολέμηση βακτηρίων, μικροβίων, ιών και άλλων παθογόνων μικροοργανισμών. Για το σχεδιασμό ενός ολοκληρωμένου προγράμματος ελέγχου εντομολογικών προσβολών απαιτείται επιθεώρηση και εντοπισμός των πιθανών εστιών ανάπτυξης, παρακολούθηση και ταυτοποίηση των εντόμων και επιλογή της κατάλληλης μεθόδου απεντόμωσης. Οι κυριότερες μέθοδοι είναι ο υπολειμματικός ψεκασμός, ο νεφελοψεκασμός, η εφαρμογή gel, η χρήση φερομονικών παγίδων σύλληψης για έρποντα έντομα και εντομοπαγίδων για ιπτάμενα έντομα και άλλες πιο εξειδικευμένες μέθοδοι όπως οι εφαρμογές καταπολέμησης τερμιτών και ο υποκαπνισμός.

Η Axiven Pest Control καταπολεμά με τεχνογνωσία και αξιοπιστία τα μικρόβια και τους μικροοργανισμούς με αποτέλεσμα την απόλυτη εξόντωση των ενοχλητικών παρασίτων που σας ταλαιπωρούν στο σπίτι, το εξοχικό, το γραφείο ή τον κήπο. Η εταιρεία μας διενεργεί τις πιο εξειδικευμένες εφαρμογές σκευασμάτων με ανθρώπινο δυναμικό που στελεχώνει αυτοκινούμενα συνεργεία με πεπειραμένους απολυμαντές και ειδικούς γεωπόνους που είναι ικανοί να αντεπεξέλθουν σε κάθε είδους μόλυνση σε κάθε επαγγελματικό ή οικιακό χώρο και λύνει οριστικά το πρόβλημά σας με πρωτοποριακές λύσεις στον τομέα της απολύμανσης

Σεβόμενοι τον οικιακό σας χώρο, σας εγγυόμαστε την οριστική εξόντωση των ενοχλητικών εντόμων, τροκτικών και παρασίτων χρησιμοποιόντας μόνο επαγγελματικά προϊόντα απολύμανσης, βάζοντας πάνω από όλα την υγεία και την ασφάλεια της οικογένειάς σας, την αντιμετώπιση της ενοχλητικής εισβολής ώστε να κοιμάστε ήσυχα και χωρίς άγχος εσείς και τα παιδιά σας. Η απολύμανση πρέπει να είναι προπάντων αποτελεσματική για τα παράσιτα και εντελώς ακίνδυνη για τους ανθρώπους και τα κατοικίδια. Το σίγουρο είναι ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα απολύμανσης που δε μπορεί να αντιμετωπίσει η Axiven Pest Control, γιαυτό και τα τελευταία χρόνια αποτελεί την πρώτη σας επιλογή πανελλαδικά.