Δευτέρα, 24 Αυγούστου 2015 00:00

Απολύμανση στο Χαλάνδρι

Η σωστή απολύμανση στο Χαλάνδρι αποτελεί ουσιαστικό ρόλο στην ποιότητα ζωής της περιοχής. Ο δήμος Χαλανδρίου με 74.192 κατοίκους (2011) και έκταση 10,805 τ.χλμ. αποτελεί ένα σημαντικό οικιστικό κέντρο και τον χαρακτηρίζει το άρτιο ρυμοτομικό του σχέδιο και το εκτενές δίκτυο πεζοδρόμων και ποδηλατοδρόμων. Γνωστή είναι και η μακρά παράδοση των κατοίκων του στο εμπόριο.

Μεγάλο ποσοστό των κατοίκων έχουν εμπιστευτεί και προτιμούν την Απολυμαντική για τις υπηρεσίες της. Για απολύμανση στο Χαλάνδρι, πέραν των χιλιάδων ιδιωτών μας εμπιστεύτηκαν και οι επιχειρήσεις. Μερικά επαγγέλματα δράσης μας είναι τα παρακάτω:

Ψητοπωλείο, Υπηρεσίες εστίασης, Τεχνικές Εταιρείες, Κρεοπωλεία, Καφετέρια, Κινηματ/κές επιχ/σεις, Ιατροφαρμακευτικές, Καλλυντικά προϊόντα, Ιατρεία, Ζαχαροπλαστείο, Εστιατόρια, Έπιπλα, Διαφημιστικές, Ασφαλιστικές Εταιρείες, Αρτοποιεία, Αναψυκτήρια, Super Market

Πέραν της απολύμανσης στο Χαλάνδρι γίνανε ποικίλες υπηρεσίες όπως:

Απεντόμωση – Μυοκτονία – Θερμική Μέθοδο – Fumigation – Απώθηση πτηνών – Απόσμηση – Διαχείριση Πολυκατοικιών – Έκδοση κοινοχροίστων – Διανομή πετρελαίου – Καυσόξυλα – Pellets – Axiven Fire Protection – Πυροσβεστήρες – Αναγόμωση πυροσβεστήρων – Συστήματα Πυρασφάλειας

Η εταιρεία μας ιδρύθηκε το 1975, με στόχο την αποτελεσματική καταπολέμηση παρασίτων και την εξασφάλιση της δημόσιας υγείας. Μέσα από μία πορεία συνεχούς ανάπτυξης οι εφαρμογές επεκτάθηκαν σε ολοκληρωμένες υπηρεσίες διαχείρισης υγιεινής. Αποτελεί το πλέον αναγνωρίσιμο όνομα στην Ελληνική αγορά και είναι συνυφασμένο με την ποιότητα, την αποτελεσματικότητα και την επαγγελματικότητα.