Τετάρτη, 30 Μαρτίου 2016 00:00

Απολύμανση στην Καλαμάτα: Νέο Κατάστημα AXIVEN

Με υπευθυνότητα, όραμα και χάρη στη δική σας εμπιστοσύνη ανοίξαμε νέο κατάστημα AXIVEN για Απολύμανση στην Καλαμάτα και σας ευχαριστούμε θερμά. Το νέο μας κατάστημα AXIVEN για Απολύμανση στην Καλαμάτα σηματοδοτεί τη νέα εποχή για την εταιρεία μας. Στο νέο μας κατάστημα κυριαρχεί η φρεσκάδα και το χρώμα. Ο καταναλωτής θα συναντήσει τα τμήματα που τον ενδιαφέρουν και στα οποία μπορεί να έχει άμεση και φιλική εξυπηρέτηση από το προσωπικό του καταστήματος. 

Η ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΙΚΗ ιδρύεται το 1975 με κύριες ασχολίες την απεντόμωση και μυοκτονία. Σε μικρό χρονικό διάστημα εξειδικεύεται σε εφαρμογές παρέμβασης σε πλοία, μύλους και μεγάλες βιομηχανίες τροφίμων. Το 2006 η ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΙΚΗ εξελίσσεται στον Όμιλο AXIVEN που συγκεντρώνει διοικητικά τις υπάρχουσες εταιρίες με σκοπό την βελτίωση της παρεχόμενης υπηρεσίας εκμεταλλευόμενη τις οικονομίες κλίμακος.

Μετά από 31 χρόνια η ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΙΚΗ μετονομάζεται σε AXIVEN Pest Control ενώ ταυτόχρονα ξεκινά ο σχεδιασμός του στρατηγικού σχεδίου ανάπτυξης σημείων δικαιόχρησης Διαχωρίζεται η δραστηριότητα πυροσβεστήρων – πυροπροστασίας και δημιουργείται η AXIVEN Fire Protection Αναδιοργανώνεται η εταιρία συστημάτων σκίασης SKIASIS και δημιουργείται η AXIVEN Shading Systems. Στα τέλη του 2007 ξεκινάει στην Κόρινθο το πρώτο κατάστημα franchiseΑXIVEN Pest Control Κορίνθου. Στις Αρχές του 2008 ξεκινάει στην Θήβα το νέο κατάστημα franchise AXIVEN Pest Control Θήβας. Τον Δεκέμβριο του 2008 ανοίγει τις πόρτες του το τρίτο μέλος της οικογένειας franshise AXIVEN Pest Control Ζακύνθου. Στις αρχές του 2009 ξεκινάει την λειτουργία του το franchise Λακωνίας – Μεσσηνίας Υποκαταστήματα: Το καλοκαίρι του 2009 το πρώτο υποκατάστημα της ΑXIVEN Pest Control ξεκινάει την λειτουργία του στην Πάτρα για την κάλυψη των νομών Αχαΐας, Ηλείας αλλά και της δυτικής Στερεάς. Ένα χρόνο αργότερα, τον Απρίλιο του 2010, δημιουργείται το δεύτερο υποκατάστημα της οικογένειας στην Θεσσαλονίκη με σκοπό την κάλυψη του ομώνυμου νομού αλλά και ευρύτερα της Βορείου Ελλάδας. 

Η εταιρεία διαδραματίζει ηγετικό ρόλο στο χώρο της σε πανελλαδικό επίπεδο, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι απασχολεί πολυάριθμους εργαζόμενους. Η AXIVEN εφαρμόζει πρότυπη στρατηγική ανάπτυξης που χαρακτηρίζεται από σταθερά και μεθοδικά βήματα εξέλιξης, πάντα με επίκεντρο το ανθρώπινο δυναμικό και το συμφέρον του πελάτη. Το νέο μας κατάστημα για Απολύμανση στην Καλαμάτα αλλά και σε κάθε περιοχή που δημιουργούνται νέα καταστήματα, η εταιρεία φροντίζει όλο το προσωπικό να είναι από την τοπική κοινωνία, ανταποδίδοντας έτσι την εμπιστοσύνη που δείχνουν οι καταναλωτές στην εταιρεία. Με απόλυτη προσήλωση στην γνώση, την ποιότητα και την άψογη εξυπηρέτηση του πελάτη. Σήμερα, 30 χρόνια μετά, με την επωνυμία Axiven Pest Control, η εταιρεία διαγράφει μία σταθερή πορεία ανάπτυξης με ενεργό δίκτυο σε όλη την Ελλάδα με σταθερή παρουσία και συνεχή ανάπτυξη, η AXIVEN δραστηριοποιείται σε κλειστές και ανοιχτές αγορές έχοντας αναπτύξει ένα εκτεταμένο δίκτυο καταστημάτων, με αποκορύφωμα το ολοκαίνουργο μας κατάστημα για Απολύμανση στην Καλαμάτα. Θα χαρούμε να σας δούμε από κοντά. 

Περισσότερες πληροφορίες για την Axiven και τα καταστήματα εδώ.