Οι Απωθητικές Ακίδες αποτελούν την πιο συνηθισμένη μέθοδο απώθησης πτηνών για χρήση σε περβάζια, στηθαία και σκεπές. Διατίθενται με ακίδες και ανοξείδωτη βάση από ειδικά επεξεργασμένο πολυκαρβονικό με αντοχή στην ηλιακή ακτινοβολία. Η διάμετρος του ανοίγματος των ακίδων κυμαίνεται στα 16 cm. Δεν προκαλούν τραυματισμό στα πτηνά.

 

Χορδή η  αποτελεί μία διακριτική και αποτελεσματική λύση. Ενδείκνυται για χώρους όπου το πρόβλημα δεν είναι ιδιαίτερα έντονο. 

Το δίχτυ απώθησης ενδείκνυται για χώρους, όπως φωταγωγοί και εσοχές. Δεν καταστρέφεται από την ηλιακή ακτινοβολία. 

Συσκευές κραυγών οι οποίοι Μιμούμενει ήχους αρπαχτικών, η συσκευή κραυγών απωθεί αποτελεσματικά τα περιστέρια. Περιλαμβάνει δυνατότητα ελέγχου έντασης και χρόνου σίγασης, ρυθμιζόμενη λειτουργία και εναλλαγή είδους κραυγών ενώ μπορεί να συνδυαστεί με συσκευές υπερήχων. 

Το eco power αποτελεί ιδανική λύση για κτήρια που δεν επιθυμούν να αλλοιώσουν την όψη τους. Πρόκειται δηλαδή για «αόρατη προστασία». Αποτελείται από δύο παράλληλες γραμμές από ανοξείδωτο ατσάλι, τις οποίες διαπερνά ρεύμα χαμηλής έντασης (30 – 45 Ma) και με διαφορά τάσης 3,5 – 6,8 kw. Είναι ακίνδυνο τόσο για τον άνθρωπο όσο και για τα πτηνά.