Για μια ακόμα χρονιά η AXIVEN – ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΙΚΗ παρευρέθηκε στην PARASITEC PARIS 2021  στις 17, 18 και 19 Νοεμβρίου στο Κέντρο Εκδηλώσεων του Παρισιού, Porte de la Villette.   

Με οριστικές λύσεις στον τομέα της απολύμανσης η AxivenPestControl, από το 1975 αντιμετωπίζει κάθε σας πρόβλημα. Με Πιστοποιημένα και Εξειδικευμένα Συνεργεία η AxivenPestControl παραμένει στη διάθεσή σας, ώστε να καλύψει κάθε σας ανάγκη, με υπευθυνότητα και σεβασμό, παραμένοντας δίπλα σας . 


Μετά το Brown Marmorated Sting Bug (BMSB) το Khapra beetle αποτελεί no2 εχθρό φυτοϋγείας για την Αυστραλία

Γρήγορη φυσική λύση για κοριούς, ακάρεα και άλλα έντομα σε στρώματα.


Με οριστικές λύσεις στον τομέα της απολύμανσης η AxivenPestControl εδώ και 50 χρόνια, από το 1975 αντιμετωπίζει κάθε σας πρόβλημα. Με Πιστοποιημένα και Εξειδικευμένα Συνεργεία η AxivenPestControl παραμένει στη διάθεσή σας, ώστε να καλύψει κάθε σας ανάγκη, με υπευθυνότητα και σεβασμό, παραμένοντας δίπλα σας και μετά το τέλος της απολύμανσης για κορονοϊό στο χώρο σας, απαντώντας σε κάθε σας απορία. 

Για την διασφάλιση της υγιεινής σε επαγγελματικούς χώρους, γραφεία, εταιρείες και καταστήματα, είναι απαραίτητη η εφαρμογή μικροβιοκτόνων σκευασμάτων. Ο ρόλος της εφαρμογής απολύμανσης για κορονοϊό σε επαγγελματικούς χώρους είναι η μείωση σε αποδεκτά επίπεδα του μικροβιακού φορτίου και επιτυγχάνεται με σύγχρονες μεθόδους και σκευάσματα εγκεκριμένα από τον ΕΟΦ, που ανταποκρίνονται στις τωρινές απαιτήσεις. 

 

Με αίσθηση ευθύνης η AxivenPestControl αναλαμβάνει την παροχή υπηρεσιών απολύμανσης σε σχολικά συγκροτήματα, παιδικούς σταθμούς, χώρους άθλησης, ψυχαγωγίας, μέσα μαζικής μεταφοράς (εναέρια και επίγεια) και άλλους δημόσιους χώρους συνάθροισης. Η απολύμανση πραγματοποιείται με εγκεκριμένα απολυμαντικά σκευάσματα και ειδικά μηχανήματα εκνέφωσης.
Επιπλέον, η εταιρεία διαθέτει κατάλογο προϊόντων ατομικής προστασίας για δέρμα/χέρια, εργαλεία, επιφάνειες, τα οποία είναι κατάλληλα για την αντιμετώπιση των ιών με έλυτρο (σε αυτή την κατηγορία περιλαμβάνονται και οι κορονοϊοι πχ. SARS-CoV, MERS  αλλά και ο νέος 2019-nCoV). 

Γρίπη H1N1

Γρίπη H1N1 (τύπου Α)

Τι είναι η γρίπη από τον ιό H1N1;
Είναι ασθένεια του αναπνευστικού συστήματος που προσβάλλει τους χοίρους. Προκαλείται από τον ιό της γρίπης, τύπου Α Η1Ν1. Ο νέος ιός της γρίπης Α(Η1Ν1) είναι ένας νέος υπότυπος του ιού της γρίπης που επηρεάζει και τους ανθρώπους. Περιέχει γονίδια από ιό της γρίπης των χοίρων, των πτηνών και των ανθρώπων σε ένα συνδυασμό που δεν είχε εμφανιστεί ποτέ έως τώρα. Μεταδίδεται από άνθρωπο σε άνθρωπο και η νόσηση έχει περιγραφεί ως πολύ σοβαρή σε κάποιες περιπτώσεις. Η μετάδοση του ιού γίνεται με τον ίδιο τρόπο όπως η γρίπη.

Offshore BMSB providers Scheme

Η εταιρία μας διαθέτει πιστοποίηση για την αντιμετώπιση του εντόμου Brown Marmorated Stink Bug (BMSB), το οποίο βρίσκεται σε καθεστώς φυτοϋγειονομικής καραντίνας.

Το έντομο Brown Marmorated Stink Bug (BMSB) μέχρι σήμερα θεωρείται πραγματικά σοβαρή απειλή για την Αυστραλιανή αγροτική οικονομία σε περίπτωση που εισαχθεί στη χώρα.  Τα τελευταία χρόνια παρατηρήθηκε ταχεία εξάπλωση του εντόμου, ιδιαίτερη αύξηση του πληθυσμού στις χώρες όπου έχει ήδη εγκατασταθεί καθώς και εμφάνιση ανθεκτικότητας στην καταπολέμηση αυτού με κοινά εντομοκτόνα.

Με υπευθυνότητα, όραμα και χάρη στη δική σας εμπιστοσύνη ανοίξαμε νέο κατάστημα AXIVEN για Απολύμανση στην Καλαμάτα και σας ευχαριστούμε θερμά. Το νέο μας κατάστημα AXIVEN για Απολύμανση στην Καλαμάτα σηματοδοτεί τη νέα εποχή για την εταιρεία μας. Στο νέο μας κατάστημα κυριαρχεί η φρεσκάδα και το χρώμα. Ο καταναλωτής θα συναντήσει τα τμήματα που τον ενδιαφέρουν και στα οποία μπορεί να έχει άμεση και φιλική εξυπηρέτηση από το προσωπικό του καταστήματος. 

Σελίδα 1 από 2