ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ

Η ειδική παγίδα αντιμετώπισης μυρμηγκιών Aformi Ant Bait περιέχει τροφοελκυστική ουσία σε μορφή gel. Το gel μεταφέρεται από τα μυρμήγκια στη φωλιά τους με αποτέλεσμα την καθολική αντιμετώπισή τους.

Το Tribolium προσβάλλει κυρίως άλευρα, ξερά φρούτα, ξηρούς καρπούς, σπόρους κ.ά. Για την οριστική αντιμετώπισή τους κυρίως σε χώρους επεξεργασίας αλεύρων, η Axiven Pest Control προτείνει τη φερομονική παγίδα Tribolium

Παγίδα Fruit Fly Trap είναι κατάλληλη για σφήκες και μύγες μικρών διαστάσεων, είδους drosophilla sp, η οποία προσβάλλει κατά κύριο λόγο το κρασί, το ξύδι και αποσυντεθειμένα φρούτα. Συνιστάται για βιομηχανίες οινοποίησης, εστιατόρια, κουζίνες κ.ά.

Η παγίδα Anobiidi είναι κατάλληλη για τον έλεγχο εντόμων με επιστημονική ονομασία lasioderma serricone και stegobium paniceum. Το πρώτο είδος προσβάλλει τα καπνά ενώ το δεύτερο εντοπίζεται σε τρόφιμα, όπως μακαρόνια, σιμιγδάλι, μπαχαρικά και βότανα. Ανάλογα με το είδος του εντόμου επιλέγεται και η αντίστοιχη φερομόνη. 

Ειδική παγίδα για την τοποθέτηση σκευασμάτων gel. Συντηρεί το gel φρέσκο για μεγάλο χρονικό διάστημα με αποτέλεσμα να γίνεται πιο ελκυστικό για τα έντομα. Διατηρεί το χώρο καθαρό και δίνει τη δυνατότητα χαρτογράφησης της «περιοχής».

Η συγκεκριμένη φερομονική παγίδα συνιστάται για την αντιμετώπιση των εντόμων plodia sp και epliesta sp, λεπιδόπτερα, τα οποία προσβάλλουν ξηρούς καρπούς, αποξηραμένα φρούτα, σοκολάτες, κακάο, άλευρα και καπνόφυλλα.